maandag 4 augustus 2008

Zwemparadijs 'de Zwoer'

Driebergen - De zomervakantie is weer begonnen. Natuurlijk wilt u gezellige activiteiten ondernemen. Dat kan in Zwemparadijs de Zwoer. Zij organiseren spetterende activiteiten voor het hele gezin, in de periode van 19 juli t/m 31 augustus. Zij hebben, speciaal voor u, energieke animators in dienst genomen. Zij zullen meerdere malen per dag de jeugdige gasten vermaken met dans, sport en spel. Op vrolijke muziek kan de pret en het waterballet beginnen!

Jeroen vertelt: 'Vorig jaar had Zwemparadijs de Zwoer ook dergelijke activiteiten georganiseerd tijdens de zomermaanden. Ik ben er meerdere malen met mijn twee kinderen naartoe gegaan. We hadden het reuze naar ons zin. Vrolijke animators leerden mijn kinderen dansen in het water. Er klonk gezellige muziek en iedereen deed enthousiast mee. Ook mochten de kinderen kunsten laten zien en trots dat ze waren! Dit jaar zijn wij zeker weer van de partij'.

Voor meer informatie over de activiteiten kunt u terecht op de website 'zwembaddezwoer.nl', of bellen naar: 0343-516722.
Tot ziens in het Zwemparadijs!

Geen opmerkingen: