dinsdag 16 september 2008

Veilig Verkering Nederland

Veilig Verkering Nederland staat voor veilig verkeer. Voor jongeren, volwassenen, ouderen, bejaarden, hetero's, homo's, swingers, kortom voor iedereen. Veilig verkering betekent vooral het zoeken van een goed evenwicht. Want iedereen heeft ruimte nodig in de verkering. En iedereen wil zich veilig in de verkering kunnen bewegen.

Verkering kan alleen veilig zijn als we er achter staan én er continu aan werken. We kunnen in Nederland niet zonder ouders, verkeringspioniers en andere vrijwilligers die bij kroegen, in buurten, dorpen en steden actief zijn. Datzelfde geldt voor psychologen en andere profiteurs: zonder hun bijdragen kan Veilig Verkering Nederland niet bestaan. Samen kunnen we werken aan veilige verkering.

U kunt een veilige verkering ook op straat tegenkomen met de vraag of u profiteur wilt worden. Er wordt ook regelmatig aan kroeg-aan-kroeg werving gedaan. Vraag in elk geval altijd om een legitimatiebewijs om er zeker van te zijn dat u echt met Veilig Verkering Nederland te maken heeft.

***
Tekst gejat & veranderd van Veilig Verkeer Nederland

1 opmerking:

Anoniem zei

Gelukkig maakt een Blogje als deze mijn mislukte verjaardag weer goed... het helpt ook dat het is afgelopen nu.

Mijn oog leeft weer trouwens. Met moeite, dat wel.