woensdag 30 december 2009

Vacature Projecttreiteraar

- Vacature -

Projecttreiteraar
m/v
Voor de periode maart 2010 tot mei 2010
10 uur verspreid over 5 werkdagen

Onze afdeling Productie is er qua dienstverlening op achteruitgegaan vanwege een organisatiegroei die een aantal medewerkers in het verkeerde keelgat is geschoten. In uw functie van Projecttreiteraar bent u verantwoordelijk voor het zelfstandig organiseren van verschillende vormen van actie en afleiding. Uitgangspunt daarbij is, om neuzen meer dezelfde kant op te krijgen, namelijk uw kant, middels op creatieve wijze aan vergaderingen en het geplande personeelsuitje in april 2010 deel te nemen.

Algemene beschrijving van de functie
De Projecttreiteraar houdt zich bezig met de doelgroep Productie binnen onze organisatie: werknemers die door personeelsgroei en -veranderingen met het idee spelen om van werkgever te wisselen of bang zijn om hun functie te verliezen. De Projecttreiteraar werkt nauw samen met de Algemeen Directeur en de afdeling Salarisadministratie.

Wij zoeken
Iemand met een opleiding op HBO niveau, liefst in de richting van Communicatie of Maatschappelijk Werk. Werkhouding achten wij belangrijker dan werkervaring in een soortgelijke functie. U hebt affiniteit met problematische organisaties die baat hebben bij duidelijk, ongenuanceerd handelen. Als u reeds ervaring hebt met slechte samenwerking binnen organisaties is dat een pre. U beschikt in elk geval over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden waarmee u mensen op creatieve wijze kunt activeren. U bent daadkrachtig, stressbestendig en u kunt goed omgaan met agressiviteit.

Aanbod

Wij bieden u een bijzonder ontregelde werkomgeving, waarin vooral collegialiteit en betrokkenheid ver te zoeken zijn. Als Projecttreiteraar bent u de aangewezen persoon om helder te verwoorden wat er misgaat zonder dat een van onze huidige medewerkers daarvoor verantwoordelijkheid hoeft te dragen. Alle gedachten die onze medewerkers toch al hebben zal u hardop uitspreken, liefst tijdens de vergaderingen. De Algemeen Directeur zal u de eerste werkweek persoonlijk begeleiden, zodat u precies weet wat er speelt.

Geïnteresseerd?

Stuur dan uw motivatiebrief plus CV per e-mail naar onze organisatie t.a.v. de Algemeen Directeur, de heer Watje, onder vermelding van vacaturenummer 666. Graag ontvangen wij uw sollicitatie voor 8 januari a.s. uitsluitend per e-mail.

De gesprekken vinden plaats op 13 januari 2010.

***

Geen opmerkingen: